vrijdag 20 januari 2017

Ontspannen Bosz: 'Heb met Ajax nog nooit verloren bij Utrecht'

Voor Ajax staat dit weekend de zware uitwedstrijd bij FC Utrecht op het programma. De resultaten van de laatste jaren zijn niet over naar huis te schrijven, maar trainer Peter Bosz is niet bang voor de Utrechters.

'Voor mij is het de eerste keer dat ik daar als trainer van Ajax naar toe ga', zei Bosz in een persconferentie vandaag. 'We bereiden ons gewoon goed voor op de tegenstander en gaan daar proberen er alles aan te doen om te winnen.' Dat Ajax de wedstrijd serieus neemt is duidelijk, de training vond vandaag plaats achter gesloten deuren.

Niet alleen op het veld, maar ook op de tribunes wordt een hevige (verbale) strijd uitgevoerd. FC Utrecht-supporters raakten vorige week nog in opspraak vanwege spreekkoren. Bosz: 'Ook tussen supportersgroepen is het mooi als er rivaliteit is. Je hebt elkaar nodig, maar er zijn grenzen aan. Die grenzen zijn voor mij als er hele vervelende spreekkoren zijn of als mensen agressief worden.'

Lees ook: Amin Younes lijkt op tijd fit voor duel met Utrecht

Tot slot had Peter Bosz desgevraagd nog een opbeurende mededeling voor Ajax-fans die een hard hoofd hebben in een zege aanstaande zondag. 'Ik heb met Ajax nog nooit verloren bij FC Utrecht', aldus een lachende Bosz.

De aftrap van FC Utrecht - Ajax is zondag om 12.30 uur in stadion De Galgenwaard.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2jUT7z1'Heb%20met%20Ajax%20nog%20nooit%20verloren%20bij%20Utrecht'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten