woensdag 7 december 2016

Deze week in Bureau 020: Buschauffeur overvallen en dodelijke schietpartij Jan Evertsenstraat

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

Mishandeling snackbarmedewerker
Een medewerker van een snackbar aan het Holendrechtplein in Zuidoost krijgt eind augustus rake klappen van een klant. Het slachtoffer houdt er een hoofdwond aan over. In de snackbar zijn op dat moment veel klanten aanwezig, maar niet iedereen lijkt zich even druk te maken. 

abc5media_video_0

Liquidatiepoging bij schoolplein 
Er zijn nieuwe ontwikkelingen rond de liquidatiepoging bij basisschool De Horizon in Osdorp. Daar werd begin oktober een 42- jarige man onder vuur genomen, in het bijzijn van veel schoolgaande kinderen. De politie heeft een compositietekening vrijgegeven van de schutter. 

abc5media_video_2

Straatroof Zuidoost 
Wederom een straatroof met minderjarige verdachten. Dit keer is het raak bij de flat Kikkenstein in Zuidoost. Daar worden op 17 september twee broers onder dreiging van een taser beroofd. De politie zoekt nog naar twee verdachten. Als zij zich binnen een week niet melden, worden hun foto's herkenbaar openbaar gemaakt. 

abc5media_video_3

Buschauffeur overvallen
Een buschauffeur van het GVB is op 19 augustus beroofd, onder dreiging van een mes. De chauffeur stopt ter hoogte van de halte Schaarsbergenstraat in Zuidoost om een aantal passagiers binnen te laten. Op dat moment komen de twee daders binnen en dwingen de chauffeur de kassalade af te geven. 

abc5media_video_4

Dodelijke schietpartij Jan Evertsenstraat
De politie heeft een compositietekening vrijgegeven van de man die op 8 oktober de 44-jarige Hakan Aradas om het leven heeft gebracht op de Jan van Evertsenstraat in West. De recherche is bovendien nog op zoek naar een aantal specifieke getuigen. 

abc5media_video_1



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2gkTKCw
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten