donderdag 29 december 2016

'Chaos' op station Sloterdijk door stroomstoring

Een storing bij de paaltjes voor het in- en uitchecken en de automaten heeft op station Sloterdijk voor grote verwarring gezorgd.

Reizigers meldden vanaf ongeveer 6.30 uur dat de in- en uitcheckpaaltjes niet werkten. Daardoor kon er niet worden in- en uitgecheckt. Als er wel is ingecheckt maar niet kan worden uitgecheckt, wordt er automatisch een boete in rekening gebracht. Dus dat zorgt voor een stroom aan klachten op Twitter

Een reiziger meldt tegen AT5 dat er vanochtend een 'chaos' ontstond op het station. Zo ontstonden er grote stromen mensen bij paaltjes die het wel deden. Ook liepen reizigers verward door het station opzoek naar mogelijkheden om alsnog uit te checken.

Volgens een woordvoerder van de NS kwam de storing door een 'gewone' stroomstoring in de wijk. De NS adviseert reizigers die onterecht meer hebben moeten betalen zich te melden bij de klantenservice. Om half 9 was de verstoring volgens de woordvoerster voorbij, al kwamen er tot ruim een uur daarna nog wel meldingen binnen op Twitter. Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden van de stroomstoring.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2iaEY2u'Chaos'%20op%20station%20Sloterdijk%20door%20stroomstoring
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten