zondag 30 oktober 2016

Project X Titanic voor Carré loopt met sisser af: 'We wilden kijken hoe dit zou escaleren'

Het zou een klein verjaardagsfeestje op een woonboot worden, maar het liep al heel snel uit de hand. Het feestje voor Justin, waar acht scholieren voor waren uitgenodigd, werd massaal gedeeld op social media. Aan de reacties bleek dat er zo'n 1500 tieners zouden komen naar Project X Titanic.

Dat werden er iets minder. Zo'n 150 kinderen stonden gisteravond voor Carré. De woonboot, en Justin zelf, waren onvindbaar, maar de scholieren lieten zich daardoor in eerste instantie niet wegjagen. 

'Iemand zou zijn feestje geven, maar hij heeft het afgezegd. Wij gaan toch zijn feest vieren', zegt een meisje. Een ander: 'We wilden eigenlijk kijken hoe dit zou escaleren.'

De studenten werden via sociale media uitgenodigd voor het feest. Niet iedereen vond dat verstandig: 'Ik zat in de groepsapp en ben gaan praten over hoe onverantwoord het was, en vervolgens ben ik eruit gegaan, omdat toch niemand naar je luistert.' Onverstandig of niet, dit meisje vond het toch nodig om te komen: 'We hebben niks te doen. Gewoon kijken wat er gaat gebeuren.'

Na twee uur hangen voor Carré hadden de scholieren er genoeg van en liep alles met een sisser af. Een deel van de kinderen vertrok naar het Vondelpark en de rest ging of naar huis of de stad in. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2fjOvo7'We%20wilden%20kijken%20hoe%20dit%20zou%20escaleren'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten