vrijdag 30 september 2016

Klaassen en Veltman geselecteerd voor Oranje

Ajacieden Davy Klaassen en Joël Veltman zijn geselecteerd voor het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Frankrijk.

Bondscoach Danny Blind heeft de spelers opgeroepen voor de wedstrijden op vrijdag 7 oktober tegen Wit-Rusland en op maandag 10 oktober tegen Frankrijk. Het duel tegen Wit-Rusland wordt in de Kuip gespeeld, die tegen Frankrijk in de Arena.

De volledige selectie bestaat uit: Jasper Cillessen, Jeroen Zoet en Maarten Stekelenburg op doel. In de verdediging Jeffrey Bruma, Virgil van Dijk, Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Daley Blind, Joël Veltman, Stefan de Vrij en Jetro Willems. Voor op het middenveld zijn Jordy Clasie, Davy Klaassen, Davy Pröper, Wesley Sneijder, Kevin Strootman en Georginio Wijnaldum geselecteerd. En voor de aanval heeft Blind gekozen voor Steven Berghuis, Bas Dost, Vincent Janssen, Luuk de Jong, Luciano Narsingh en Quincy Promes. 

Opvallend genoeg is Arjen Robben niet geselecteerd. Blind gaf aan rekening te willen houden met zijn Robben's club, Bayern München. Robben maakte na een lange blessure daar kortgeleden zijn rentree. 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2dwnmOn
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten