woensdag 31 augustus 2016

Deze week in Bureau 020: week 35

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

Sloterplasbaby
Op 8 juni werd het jongetje gevonden in een rugzak bij de Sloterplas. De uitvaart, afgelopen maandag, was anoniem, omdat de ouders en dus ook familie van de baby nooit zijn gevonden. Vandaag opnieuw aandacht voor de zaak.

abc5media_video_1

Woningoverval
En nieuwe informatie over de woningoverval waarbij de bewoner van het huis werd mishandeld en vervolgens werd vastgebonden samen met zijn vrouw. 
abc5media_video_0
 
Mishandeling
Een medewerker van een coffeeshop is eind mei zwaar mishandeld door een klant, die een product wilde kopen dat niet op voorraad was. Het slachtoffer loopt daarbij een zware hersenschudding op en moet naar een ziekenhuis gebracht worden.
abc5media_video_2
 
Moord Kikkenstein
Aandacht voor een moord in Amsterdam Zuidoost. Op 9 mei wordt de 29-jarige Adberrahim Belhadj doodgeschoten bij flat Kikkenstein.
abc5media_video_5
 
Overval buschauffeur
Twee mannen hebben in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 juli rond 3 uur een buschauffeur overvallen. De chauffeur wordt daarbij zelfs in zijn gezicht geslagen met een mes. Er is een beloning van 5000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.
abc5media_video_3
 
Kort nieuws
Twee mannen worden gezocht omdat zij om 12 juni inbreken in een woning aan de Olympiaweg in Zuid, een dure bakfiets werd op 24 juni op de Hendrikje Stoffelstraat in West gestolen en één van de twee vrouwen die hebben gepind met een gestolen bankpas wordt nog gezocht.
abc5media_video_4



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2ccl1Dl
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten