dinsdag 30 augustus 2016

'Bazoer blijft 99 procent zeker bij Ajax'

'Riechedly wil gaan vechten voor zijn basisplaats.' Dat heeft Bazoers broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoer gezegd tegen De Telegraaf. Volgens hem is het 99 procent zeker dat de middenvelder bij Ajax blijft.

Onder andere Napoli en VfL Wolfsburg zouden interesse hebben in de Ajacied. Maar ondanks dat hij zelf ook al toegaf dat er 'dingen spelen' blijft hij toch in Amsterdam. 

De interesse in Bazoer, maar ook in Lasse Schöne en Daley Sinkgraven, was voor Overmars en trainer Bosz reden om werk te maken van Ziyech. Maar volgens Irchandly was Ajax al langer bezig met Ziyech. 'We hebben het er uitgebreid over gehad. Hij wil niet overhaast uit Amsterdam vertrekken en laat zich al helemaal niet naar de uitgang duwen', zegt de broer van Riechedly.

Lees ook: Buitenlandse interesse voor Ajax-middenvelder Bazoer

Volgens Irchandly is de middenvelder nog niet uitgeleerd bij Ajax. 'En Ries is niet bang voor concurrentie. Hij zal alles in het werk stellen om zijn basisplaats te heroveren. De buitenlandse belangstelling is een motivatie om snel weer zijn hoge niveau te halen.'

Of Bazoer echt bij Ajax blijft, is vanavond pas zeker. Dan sluit de transfermarkt.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/2caHZuq'Bazoer%20blijft%2099%20procent%20zeker%20bij%20Ajax'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten