dinsdag 31 mei 2016

Hockeysters Oranje verliezen, maar: 'Het doel is goud in Rio'

Een bijzondere avond bij hockeyclub Athena in Oost. Daar werd voor de eerste keer in de Nederlandse geschiedenis een officiële hockeyinterland gespeeld.

De dames van het Nederlands team bereiden zich zo voor op de Olympische Spelen in Rio en sloegen gisteravond voor het eerst af tegen de dames van Groot Brittannië. De sfeer zat er bij de toeschouwers goed in, wat ze waren al aan het bier. 'Als het maar niet op vrijdagavond is, want dan moeten we fit zijn', aldus een van hen.

Kitty van Male maakte de gelijkmaker voor Oranje. Caia van Maasakker sloeg vier minuten voor het laatste fluitsignaal nog op de lat. Uiteindelijk verloren de hockeysters echter met 1-2. Toch waren ze niet helemaal ontevreden. 'Het is echt hartstikke leuk. Het was echt super vol. Hartstikke druk. Mooie aanmoedigingen', aldus Eva de Goede.

Lees ook: Athena met 'fantastisch veld' voorbereid op interland

Het ging vanavond om een oefenwedstrijd, het team heeft nog hoge verwachtingen voor de Olympische Spelen van augustus. De Goede: 'Het doel is goud in Rio. We gaan zeker voor goud ja.' 



from AT5 - nieuws http://ift.tt/1TVnphO'Het%20doel%20is%20goud%20in%20Rio'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten