dinsdag 31 mei 2016

Athena met 'fantastisch veld' voorbereid op interland

Op weg naar de Olympische Spelen in Rio speelt het Nederlands Dames Hockeyelftal vanavond en donderdag een interlandwedstrijd tegen Groot-Brittannië.

De wedstrijd wordt gespeeld op een van de velden van Hockeyclub Athena in Oost. Voordat je als club een interland mag organiseren moeten er heel wat voorbereidingen worden getroffen. Vanmiddag werden de laatste puntjes op de i gezet.

'We moeten natuurlijk zorgen voor een fantastisch veld. Er komen duizenden toeschouwers, dus we moeten zorgen dat er veel mensen kunnen zitten', vertelt Luc Spin, voorzitter van hockeyclub Athena. 'Dat ze kunnen eten, want het is een avondwedstrijd. En die duizenden mensen moeten hier komen, dus dan zit je ook na te denken over parkeren en veiligheid.'

Lees ook: Nederland tegen Engeland in de Watergraafsmeer

Hockeyclub Athena bestaat twaalf jaar en dit is de eerst interland die de club organiseert. Voor de wedstrijd zijn zelfs een speciale videotoren en scorebord geplaatst. 'Beide teams, het Nederlands Team en het Engelse team, die willen natuurlijk heel graag de wedstrijd kunnen terugkijken. Wat doen we goed, wat doen we niet goed', legt Spin uit.

De wedstrijd is om 19.00 uur begonnen. Donderdag is er nog een keer hetzelfde affiche, de wedstrijd begint dan om 19.30 uur en die is ook bijna uitverkocht.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/25xvxdm'fantastisch%20veld'%20voorbereid%20op%20interland
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten