woensdag 30 maart 2016

Deze week in Bureau 020: Week 13

Deze week behandelt het AT5-opsporingsprogramma Bureau 020 de volgende zaken.

De complete uitzending nog eens bekijken kan op AT5.nl/bureau020.

Dodelijke vechtpartij
Een dertig jarige man van Italiaanse afkomst werd in de ochtend van 27 januari tijdens een gewelddadige vechtpartij, met twee andere mannen,van het leven beroofd in een woning in de Vechtstraat in Zuid. Er is zoveel geweld gebruikt dat de man is overleden. De politie heeft de twee mannen aangehouden. Deze zijn in middels wel weer heengezonden, omdat het voor de politie onduidelijk is wat er precies is gebeurd. Ze zijn daarom opzoek naar de taxichauffeur die het slachtoffer heeft afgezet die desbetreffende ochtend. Misschien heeft hij de antwoorden die deze zaak kunnen oplossen. De politie heeft beelden vrijgegeven.
abc5media_video_0

Diefstal Sligro
Een diefstal die bijna vier uur duurde. Drie mannen drongen het pand van de Sligro in het Havengebied binnen en namen een aanzienlijke buit mee. Opvallend aan deze zaak is de dat de daders goed voorbereid te werk gingen. Ze droegen een oud uniform van de winkel zodat zij niet zouden opvallen en zij wisten precies wat zij mee wilden nemen. De politie is nog opzoek naar twee verdachten, daar zijn beelden van.
abc5media_video_1

Man wil bankpas
Een nog onbekende man kwam afgelopen december het ABN kantoor binnen aan het Osdorpplein. Daar gaf hij een rijbewijs en een ophaalbrief af voor een nieuwe pinpas. De medewerkster van de bank was echter alert. Zij kende de aangever en vertrouwde het dus niet. Ze nam dan ook direct telefonisch contact op met de man voor wie de verdachte zich uitgaf en haar vermoeden werd bevestigd. Zij belde de politie en confronteerde de verdachte die daarop meteen vertrok. Wie herkent deze man?
abc5media_video_2

Overval McDonalds
Een onbekend gebleven man heeft op zaterdag 5 maart rond 21.45 uur geprobeerd om een fastfoodrestaurant aan het Bijlmerplein te overvallen. Op het moment dat de aanwezige kassamedewerkster de bestelling van de man wilde opnemen, toonde hij een mes. De man eiste dat de medewerkster de kassa zou openen. Hier gaf ze geen gehoor aan en ze liep direct naar achter. De man is er vervolgens vandoor gegaan. Van de man zijn beelden.
abc5media_video_3

De complete uitzending nog eens bekijken kan op AT5.nl/bureau020.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/22OHAoJ
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten