zaterdag 27 februari 2016

Geflopte Ajax-spits Sanogo scoort hattrick na 399 dagen droogte

Hij wist nauwelijks een bal te raken en Frank de Boer vond hem niet fit. Daarom verhuisde de met veel bombarie gehuurde spits van Arsenal, Yaya Sanogo, al na een half jaar terug naar Engeland. Na 399 dagen niet gescoord te hebben, kwam er vandaag een einde aan de droogte.

Voor het eerst kreeg de Frans-Ivoriaanse spits een basisplek bij zijn nieuwe club Charlton Athletic en dat vertrouwen betaalde hij meteen terug: hij scoorde driemaal. Bijna 400 dagen wist hij het net niet te vinden en in competitieverband scoorde Sanogo al 1009 dagen niet, maar dat is gelukkig allemaal voorbij. Tegen Reading maakte hij de 1-1, de 2-3 en de 3-3. Helaas voor Sanogo mocht zijn wederopstanding niet baten, in de laatste minuten ging Reading er alsnog met de winst vandoor.

In het shirt van Ajax speelde Sanogo slechts zes wedstrijden. Trainer Frank de Boer was niet gecharmeerd van de bonkige spits. Daarom ging Sanogo al na een half seizoen retour afzender. Arsenal verhuurde hem daarna zo snel mogelijk aan Charlton, dat uitkomt in de Championship, de Engelse Eerste Divisie.

Voor mensen die het allemaal nog steeds niet geloven, de doelpunten zijn gefilmd.



from AT5 - nieuws http://ift.tt/1LlN1U6
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten