zondag 27 december 2015

'Slachtoffer dodelijke steekpartij Diemen kwam naar buiten met mes'

Aan de fatale steekpartij vannacht in Diemen ging een vechtpartij tussen twee mannen vooraf. Het slachtoffer is uiteindelijk op straat neergestoken en bezweken aan zijn verwondingen.

Een getuige vertelt aan AT5 dat een man met een zilvergrijze auto voor kwam rijden en bij de achterdeur van een woning aan de Schelpenhoek begon te schreeuwen naar mensen in de woning. 'Hij bonkte op de deur van de achtertuin en riep: "Doe die deur open! Doe open!". Uiteindelijk kwam er een man naar buiten met een mes.'

De twee kregen ruzie en er ontstond een vechtpartij. 'Ze begonnen te vechten en toen werd die man die naar buiten kwam neergestoken. De ander stapte in de auto en reed weg.' De politie heeft laten dat er kort na de steekpartij een 45-jarige verdachte is aangehouden in Zuidoost. 

Omwonenden en later hulpdiensten hebben nog geprobeerd de man te reanimeren maar zonder succes. De toedracht van de steekpartij ligt volgens de politie waarschijnlijk in de relationele sfeer.

Lees ook: Man overleden bij nachtelijke steekpartij in Diemen



from AT5 - nieuws http://ift.tt/1Ublkwy'Slachtoffer%20dodelijke%20steekpartij%20Diemen%20kwam%20naar%20buiten%20met%20mes'
via IFTTT

Geen opmerkingen:

Een reactie posten